1 tegen allen

Zaterdag  11 oktober 2008

De eerste gewone -16 activiteit van het nieuwe werkjaar .  We kregen er ineens 2 nieuwe -16’ers bij, welkom Kevin en Jordy.

We zijn gestart met een vertrouwensspel, iedereen ging willekeurig op een stoel staan, in een kring.  Vervolgens moesten ze zonder een woord te zeggen (al hadden enkele het er wel moeilijk mee, zelfs de meespelende leiding J )zich rangschikken van jong naar oud.Geloof het of niet, maar het is hun gelukt.

Het eigenlijke spel zat als volgt ineen: op de grond lagen 3 soorten kaartjes, met wie (wie moet het uitvoeren), wat (wat moet er uitgevoerd worden) en hoe  ( op welke wijze) op.  Nou met die wie en wat ging het altijd super, maar de hoe vergaten ze nog wel eens.

Er zaten opdrachten tussen zoals een ei stijf kloppen (maar dan moet het eigeel niet mee in de kom vallen, he Eline), kaartspel stronten, kranten slaan ect…. . Tegen een uur of 9 was het gedaan en is iedereen tevreden naar huis gegaan.

Zo was de eerste -16 activiteit een succes, op naar de volgende !

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie