Halloweentocht KSJ – Heukelom

25 – 10 – 08

-16 en + 16 Maxie’s

Zaterdagavond 25 oktober, de avond waarop de -16 & +16-groep samen gingen griezelen op de halloweentocht in Heukelom door de KSJ van Riemst.

Het was 19u ’s avonds en het grote avontuur kon beginnen, wanneer iedereen aan de unit was aangekomen konden we met onze fietsjes vertrekken door de donkere velden.

Eens aangekomen in Heukelom dronken we allemaal een lekker colaatje en bereidden we ons zowel mentaal als fysiek voor op de grote griezeltocht in de velden van Riemst & Heukelom.

Op de tocht vertelden ze ons dat er een Zombiitis-virus was uitgebroken en dat we allemaal besmet konden worden. En sommigen met wat meer schrik als de anderen trotseerden dan de donkere, besmette velden.

Na een lange wandeltocht van ongeveer een 40-tal minuten, vertelden ze ons echter dat Joren DS besmet was met het Zombiitis-virus. Maar, na 10 minuten was de schrik al volledig weg toen bleek dat onze Joren toch redelijk gezond was.

Dus we konden weer allemaal gerust naar huis gaan & hebben toch wel misschien een heel klein beetje schrik gehad. Moehahahaha.

HAPPY HALLOWEEN !

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie