Startactiviteit 2008

Startactiviteit -12

05-10-08

Een beetje later als anders, maar toch nog zeker een hit!

De startactiviteit van de Peelkes & Lowies. Regen, wind, koude, alles was weer van de partij, maar NIETS heeft ons weerhouden van een supertoffe namiddag. Het begon allemaal met een rit in onze KLJ-mobiel (lees: versierde tractorkar), deze reed door Vroenhoven, Lafelt & Kesselt.

We mochten 17 toffe pagadders verwelkomen. waarvan 8 nieuw waren !!!Ze waren zenuwachtig, maar toch klaar voor DE startactiviteit. Toen we aankwamen in Kesselt werden we warm onthaald door de kersverse leiding.

Anouk, Lore, Babette & Anne stonden in voor het entertainment van de Peelkes & Lowies. We speelden verschillende kennismakingsspelletjes om iedereen wat beter te leren kennen, maar ook de klassiekers als tikkertje en vlaggenspel passeerden de revue. En tussendoor eventjes uitblazen op het springkasteel.

Kortom: FUN gegarandeerd daar in “O.C. De Helle” op die regenachtige zondagnamiddag.

Fotos

Startactiviteit -16

27-09-08

Zaterdagavond 27 september, de eerste startactiviteit van dit werkjaar was voor de -16 Maxies.

Het was al onmiddellijk een keitoffe uitstap naar Hasselt Kermis. Helaas, niet zo’n grote opkomst, maar toch: FUN gegarandeerd. We zijn tenslotte DE KLJ van Kesselt! Iedere spannende attractie werd door ons bezocht, van supergrote schommel (die toch wel net iets teveel draaide), tot spiegelpaleis, tot mini binnenspeeltuin.

En believe it or not, zelfs in de wildwaterbaan! Als toepasselijke afsluiter een pakje frieten of smoutebollen voor de liefhebbers.

En zo was de startactiviteit voor onze -16 Maxies toch weer een succes !

Foto’s

Startactiviteit +16

04-10-08

Zaterdagavond 4 oktober, de tweede startactiviteit van dit werkjaar, maar nu waren de ‘grote’ of liever +16 Maxies aan de beurt.

Het is een startactiviteit die toch wel heel bijzonder was, omdat het de ALLEREERSTE +16 startactiviteit was in de geschiedenis van KLJ Kesselt. We vierden dit met een heerlijke BBQ en mochten ook 4 nieuwe potentiële +16-leden verwelkomen.

Er werd veel gegeten en gelachen. ’t Was een mooi feestje & iedereen was erbij !

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie