Carnavalspel -12

http://iloapp.kljkesselt.be/data/_gallery/public/39/1265576904_thumb.jpgOmdat de carnavalskriebels al volop hun werk aan het doen zijn, besloten we om in de KLJ een grote carnavalactiviteit te maken. Iedereen kwam mooi verkleed aan in Kesselt en met onze prachtige outfits zijn we dan het dorp in getrokken voor een groot spel.

En er werd ook een HEEL mooi filmpje gemaakt :lol:
Het was de bedoeling om aan de hand van opdrachten en spelletjes tips te verzamelen om zo te vinden waar de ‘Boze Heks’ verstopt zat…
*… Na iedere vervulde opdracht was de volgende tip de volgende plaats waar ze mochten zoeken. Na een lange zoektocht had iedereen de heks gevonden, maar ondanks het feit dat de meisjes net ietsjes sneller waren, hebben de jongens het grote spel gewonnen !
Foto’s

Share

You may also like...

2 Responses

  1. Greetje says:

    Moehaha Anne! Welke pillen had gij genomen? 😯

  2. Wat een geweldig Filmpje 🙂

Geef een reactie