KlJ aan’t werk ! Deel 6

Stickers plakken, opruimen bergkot en pastorij en ophangen klemmen

Aangezien onze deuren nu toch af waren konden de stcikers er op geplakt worden. De leiding had gekozen voor een ontwerp van een half mannetje en een helf vrouwtje ( zie foto’s). Hiermee begon de dag.

Daarna begonnen we met het leeghalen van de garage van de pastorij. Deze was na jaren een beetje het stort van KLJ geworden en moest nu echt eens leeggemaakt worden. Ook omdat we dringend nood hadden aan iets meer bergruimte !
Na 2 keer naar het containerpark + een bezoek van de “oud-ijzer-man” was hij volledig leeg. Nu werd er eens goed geborsteld en het dak werd (een beetje) gemaakt.
Hierna kond de pastorij terug vol geduwd worden :mrgreen:. We plaatsten de rekken en gingen naar de joenit om daar alle spullen die we weinig nodig hebben in dozen te duwen. Deze dozen konden dan netjes de pastorij in.

Toen deze klus geklaard werd moest ik snel snel naar de technische dienst. Gelukkig net op tijd ( 4 voor 6, ze sluiten om 4) om de klemmen op te halen. Voor onze truss ( stuk aluminium waar je lampen aan kan ophangen) moest ik deze namelijk bevestigen in het plafond. Zo gezegd zo gedaan en in kesselt werden en 4 gaten geboord en alles werd netjes en veilig bevestigd.

Hiermee is er (voorlopig) een einde gekomen aan het geklus in de joenit.
Nu nog 1 keer goed poetsen en we zijn klaar voor de opening !

Share

You may also like...

Geef een reactie