Kamperen

Ook dit jaar ging de KLJ kamperen op de kip.

De schrik voor het slechte weer zat er goed in maar katholiek als we zijn had God ons een handje geholpen. Het bleef namelijk de hele nacht droog en ‘s morgens werden we wakker door de stralende zon.

Dat hadden we dus al mooi meegenomen, tel daar nog een prachtige locatie, … bij en je hebt een prachtige avond.

‘s morgens vroeg moesten de leden al hun spullen naar de joenit komen brengen, waar deze allemaal in de kar van de tractor werden geladen. Toen alle spullen verzameld waren vertrokken we naar de kip.

Daar werd de hele dag hard gewerkt om alles opgezet te krijgen. Dit jaar hadden we een groot kampvuur en een grote tent in het midden zodat we recht konden blijven staan. Ook ging er natuurlijk een beetje licht en geluid mee. Maar dat werkt niet altijd in de natuur, zo werden 2 generators aangesleept die beide niet geschikt bleken. Om 8h kwam dan de 3de en definitieve generator.

Of de avond en nacht zelf kan veel gezegd worden maar laten we het er maar op houden dat lasagne met as, asagne is. Dat kippenboutjes op een kampvuur heel lekker zijn. Dat de Kip voor sommige mensen een “magische plek” is en dat de croque monsieurs weer goed waren.

Het was een hele geslaagde namiddag, avond, nacht en ochtend. Maar helaas weinig foto’s

Volgend jaar hopelijk weer zo’n goed weer !

Share

You may also like...

Geef een reactie