Volleybal Toernooi 2010

KLJ Kesselt is wederom Kampioen +16 gemengd ! Zo het belangrijkste is al gezegd. :grin:

Nog een hele dikke proficiat aan alle spelers en supporters jullie hebben dat allemaal geweldig goed gedaan.

jaja, zoals vorig jaar heeft KLJ Kesselt wederop een titel in de wacht kunnen slepen op het jaarlijks volleybal toernooi van KLJ Limburg.
In enkele spannende rondes namen onze 2 ploegen het op tegen andere KLJ’s van Limburg. De ene ploeg was al wat moeilijker als de andere maar ploeg 1 heeft zich letterlijk door alles heen weten slaan. Ploeg 2 verdiend natuurlijk ook een eervolle vermelding want zijn niet slecht verdienstelijke spelers maar ook uitmuntende supporters. Dit hebben zij namelijk kunnen toen hun ploeg er tijdens de kwalificatie al uitgeschakeld werd maar het was natuurlijk wel lol !

Onze 1ste ploeg ( met dank aan de ons omliggende volleybalclubs :lol:) slaagde er wel in om door te stootten tot de finales. En werd daarmeee dus kampioen. Hopelijk lukt dit vorig jaar weer zodat we die beker eindelijk kunnen laten staan !

Foto’s

Share

You may also like...

2 Responses

  1. Kirste says:

    fijn dat iemand antwoordt

  2. Kirste says:

    en waar is de foto met de beker?? 😐

Geef een reactie