Kamp 2010 – Dag 1

Het is eindelijk zover! Ons kamp is definitief begonnen !!!

Het begon allemaal op die lang verwachte maandagochtend – het is te zeggen, voor onze allerkleinsten! Want toen wij allemaal fris uitgeslapen aankwamen aan het station in Bilzen, hadden onze +16’ers er al een mooie fietstocht opzitten en sliepen zij lekker uit in Mechelen.
Maar voor -12 begon het dus allemaal maandagochtend, ze waren naar goede gewoonte talrijk aanwezig op het vooraf afgesproken uur!
Iets voor 12u sprongen wij op de tsjoeke-tsjoeke-trein, eventjes ouders uitwuiven et voilà: VRIJHEID!

KAMP 2010 GING VAN START!!!


Na een beetje vertraging op de trein en een heel gesukkel met het overstappen (omdat onze trein helaas al weg was :s), kwamen we rond half 4 aan in Lokeren aan het Verloren Bos! De leiding had onze kampplaats al mooi klaargezet en ons met een hartelijk onthaal verwelkomd, ook de oudsten waren al een half uurtje daar. Vanaf nu ging alles in goede banen verlopen! Snel onze kamers uitproberen, bedjes opmaken, kijken wie waar slaapt en dan: LIGGEEEEEN! Ja, want zoals geweten is bij onze KLJ’ers moeten eerst de bedden getest worden, want deze gaan meer overdag gebruikt worden om bij te slapen dan ‘s nachts om uit te slapen! 😉 Maarja, het is kamp hé!
Daarna zijn we allemaal het mooie gebied gaan verkennen, een frisse wandeling door de mooie bossen, de eendjes een beetje plagen en dan – jazeker – een mooie speeltuin die altijd ter onzer beschikking zal zijn!
Na de lekkere spaghettiiiiiiiiiii was het tijd voor het eerste familiespel en we kunnen u verzekeren, VUIL zijn ze geworden! Maarja, het is kamp hé!
Omdat we daarna allemaal stikkapot waren & omdat het al een tijdje na bedtijd was zijn we dan allemaal mooi ons bedje in gedoken om naar dromenland te gaan en fris de volgende dag te kunnen starten!

Tot straks of morgen voor meer weetjes over ons – tot nu toe – megageweldige kamp!! Toedelss!

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie