Kamp 2010 – Dag 2

Halloooooo! Hier komt het verslag van dag 2:

Na een eerste ZEER woelige – en voor de leiding korte – nacht, konden we de eerste ochtend ingaan, ofwel de tweede dag! Om 8u stipt werd iedereen gewekt door onze toffe, maar vermoeide leiding! Eerst ochtendgymnastiek en dan eten eten eten! Want ja hoor, die boterhammetjes met choco smaken echt wel zeer goed na zo’n vermoeiende ochtendgymnastiek en na een korte nacht!

Het thema van de dag was drugs, de perfecte gelegenheid voor de leiding om de kindjes eens goed te laten lopen en drugs te laten smokkelen. Wat dacht je anders? Wij gaan ze zeeeer moe moeten krijgen, om zelf nog iet of wat nachtrust te hebben 😉 (oke, ik overdrijf misschien. ZOOOOOO erg zijn ze niet 🙂 )
De voormiddag voor de kleintjes bestond uit een pisquiz, die ze zeer goed volstaan hebben! Af en toe eens iemand die moest plassen, maar volharding en moed hebben deze -12’ers wel!
Voor de grootsten was er een voetjestocht gepland, zij mochten op blote voeten de meest walgelijke opdrachten uitvoeren! Gelukkig is er na afloop nog het frisse, natte gras om de teentjes proper te maken 😉

Na het middageten was het tijd voor een ECHT drugsspel, want hebben we u al verteld dat er ergens in het gebouw een echte kluiskamer is waar alle drugs en geld van de maffia verstopt ligt? Onze bemiddelaar (Florian) heeft werkelijk aan alles gedacht! Zo mochten ze dealen en drugs kopen en onder elkaar onderhandelen voor de prijs, want u wilt het misschien niet toegeven maar ze hebben wel kennis van het sluiten van goede drugsdeals!
De grootsten speelden ondertussen een spel waarin ze elkaar wat beter leerden kennen, vooral de flaters die er gemaakt kunnen worden onder groepsdruk. 🙂 Maar ook dit was lachen geblazen.

Naderhand heeft iedereen zich nog kapot gerend in het bos om drugs te smokkelen, maar na enkele uurtjes spelen konden we genieten van een heerlijke soep ennnn: BRAADWORST MET RODE KOOL EN PATATJES !!!
Het familiespel was ook zeer intensief, maar natuurlijk zeer fijn 😀 kortom: onze kindjes waren moe, maar onze leiding ook. Conclusie: wij hebben deze nacht goed geslapen!

Foto’s Dag 2

Share

You may also like...

Geef een reactie