Kamp 2010 – Dag 3

Ziezo! Dag 3 … Een beetje later als normaal, maar toch nog vers in het geheugen 😉 want het was een drukke drukke dag !
Het dagthema was moord – neenee, alle kindjes zijn nog in leven! -, maar een dag als deze is het ideale moment voor een spelletje CLUEDOOOOO.
De kleinsten mochten samen met de grootsten de moord oplossen, zij waren hier zodanig goed in dat het spel gewoon al heel snel gespeeld was!
Tijd om een beetje liefde uit te dragen naar de natuur – zie foto. Enige uitleg is misschien zeer nuttig: op de foto ziet u onze KLJ’ers het BOOM-KNUFFEL-SPEL spelen. Voor meer info kunt u bij de rest van de foto’s kijken 😉 De liefde was maar van korte duur, want de jongens hadden nog eens zin in een ECHT jongensspel. Het RAMSPEL, ook hier zijn er gelukkig geen gewonden gevallen. Integendeel het was zowel voor jong als oud lachen, gieren, brullen geblazen!

Na het eten gingen we met de kleinsten Lokeren stad eens verkennen met een stadsspel. Ze deden knotsgekke opdrachten en ruilden letterlijk vanalles voor een appel en een ei! Na veel gelach en gezever in Lokeren city konden we terugkeren naar de kampplaats en genieten van een lekker 4-uurtje! Daarna hebben de kleinsten hun dansjes voorbereid voor bonte avond. Terwijl de grootsten lekker rustig de klassieker “Het Weerwolvenspel” speelden.

‘s Avonds was het tijd voor een zeer rumoerig familiespel en ietsjes later het lang verwachte sluipspel!! Het bos liet niet veel vangpogingen toe, maar Maarten sloeg er wel in om de vlag als eerste te grijpen! (Dit wel na een héél uur  :???: normaal lukt dat gemiddeld 3x in een uur :o)

Moe maar voldaan konden onze kindjes dus gaan slapen na het sluipspel, terwijl de groten nog wat hebben gebabbeld over de afgelopen dag… Het was dus weer een succesvolle dag op ons KAMP.

Tot morgen, voor meer nieuws! Toedelsss x

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie