Kamp 2010 – Dag 4

Het thema van de dag was diefstal! Maar u hoeft geen schrik te hebben, we hebben uw kinderen niet opgeleid tot professionele dieven hoor … De drugs van onze maffiafamilies waren gestolen en de leden moesten het allemaal oplossen. In de voormiddag speelden we daarom een spel waarbij ze het moesten klaarkrijgen de vlag te kapen van de tegenstander. Maar ze konden tegen gehouden worden door het andere team. Hun eerste wapens waren spuitjes, later konden ze upgraden naar bekertjes en waterpistolen! Waterplezier verzekerd in het verre Lokeren!

De groten moesten enkele opdrachten vervullen om zoveel mogelijk punten te verdienen! Dit natuurlijk niet zonder dat de leiding er voordeel aan hadden, zo werd Dirk zijn auto gepoetst door 2 ijverige leden voor maar liefst 50 punten. Maar tijdens het spel van de -12 werden zelfs enkele leden “gekidnapt” (voor punten, nvdr) zonder dat de leiding het doorhad!

‘s Middags aten we hotdogs – om ter meest – en na de middag werden er pizza’s gebakken! Onze lieve lieve kookouders hadden natuurlijk ook wel eens een namiddagje rust verdient! Terwijl de pizza’s aan het bakken waren schreven de kleintjes allemaal een briefje naar hun geliefde thuisblijvers! Ondertussen waren de grootsten hun onderlinge gevecht verder aan het uitvechten met een paintball-wedstrijd! Veel weet ik (Anne) er ook niet van, maar ze waren allemaal mooi blauw toen ze binnenkwamen, wat we nog gehoord hebben van blauw is dat ze vals speelden. Dus tot zover het fairplay op onze KLJ ;-)

‘s Avonds speelden we het SHITSPEL, een gekende klassieker die zowel bij jong als oud in de smaak valt! En mijn familie heeft gewonnen, dus dat maakt het nog extra fijn. Ter info: in mijn familie zitten: Maarten, Wout, Stef, Kevin, Anaïs en Lieze! Iets later was het al tijd om te gaan slapen, eventjes nog in de strips of de boeken lezen en met de pitslampen schijnen, maar na een korte tijd ging het licht al vanzelf uit, want onze kleintjes waren weer heel moe gespeeld!

Vele groetjes, toedels en tot morgen voor meer nieuws! :lol:

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie