Kamp 2010 – Dag 5

Dag 5 was een zeer rustige dag! We hadden het ook allemaal wel een beetje nodig, want de vermoeidheid bereikte zijn hoogtepunt!

In de voormiddag begonnen we voor de verandering eens met het familiespel dat wij normaal gezien ‘s avonds spelen. De grootsten en de kleinsten moesten op een zeer tactische manier hun tekentalenten tentoonstellen. Het klinkt raar, maar is toch wel even lachen ;-)

‘s Middags hebben we lekkere boterhammetjes gegeten en snel de taken gedaan, want op de planning van vandaag stond: ZWEMMEEEEEEN IN EEN SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS IN DENDERMONDE :lol:

Zo was de namiddag natuurlijk weer voorbijgevlogen. Toen we na een paar uurtjes (we moesten met auto’s pendelen) allemaal op de kampplaats waren aangekomen, merkten we dat onze groep ietsjes is aangevuld! Namelijk met Sander en Peter (de man van kookmoeder Yvonne, nvdr)! Natuurlijk was dat ook wel reden voor een feestje en daarom zorgden onze lieve lieve kookouders voor heerlijke frietjes met frikandellen. Maar deze topdag moesten we dan natuurlijk ook in stijl afsluiten. De grootsten zijn het “nachtleven” in Lokeren gaan uittesten en de kleintjes hadden hier hun eigen PYJAMAPARTY MET KINDERCHAMPAGNE EN PARTYSNACKS! Er werd gezongen, gedanst en vooral veel gegaapt!

Deze morgen (dag 6 dus) mochten we wel allemaal lekker lang uitslapen & deze namiddag volgt er een verrassing!!! Maar daarover volgt er morgen meer :razz: We kunnen u wel alvast vertellen dat de kleintjes ZEER nieuwsgierig zijn :grin:

Tot morgen x Toedelsssss !

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie