Kamp 2010 – Dag 6

Dag nr 6 volgens leider Sander…

We begonnen de dag een uur later, we werden gewekt met ons kamp lied, om zo snel mogelijk ochtend gymnastiek te doen.

Na een stevig ontbijt was het tijd voor de eerste activiteit van de dag: Voor de kleinste onder ons, slaapzak spelletjes! De grootste(kuch kuch;-)) gingen quizzen met quizmaster Florian! Na heel wat gekraak van de hersencellen, bleken Joren, Kevin en Stefke de beste quizers van de +16!

Na spek en eieren te eten, en de kleine taakjes te hebben uitgevoerd, vertrok de +16 naar stad Lokeren om er het grote stadsspel te , ze werden in 3 groepen verdeeld om de plaatselijke middenstand hun bescherming te garanderen! Dat allemaal terwijl de -12 eindelijk wisten wat hun grootte verrassing was, jawel hoor, ze waren naar de Lokerse feesten getrokken om er mee te zingen met de enige echte Ketnetband! Maar wat bleek, dat de leiding de liederen beter kende als de kleinste!(blijven hangen?:lol:)

Na dat betere zing en spring werk,en voor de +16 het betere onderhandel werk, was het tijd om een koekje te eten, en droge kleren aan te doen! Terug op het kamp, was er verschrikking, 2 leden van de -12 kwamen naar de leiders boven om te zeggen, dat er 2 enge mensen aan de deur stonden met een fles wijn! bleek dat peter en collega te zijn:smile:, na ons kampplaats te  hebben geïnspecteerd en wat te hebben gedronken was het weer tijd om afscheid te nemen van deze “2 enge heren”.

Na heerlijke groenten soep, kip curry en rijst met als dessert een pudding in onze legen magen te hebben geslagen, was het weer tijd voor een familiespel! Iedere maffia familie kreeg een kamp in het park met eitjes erin, 2 maffia leden moesten de eitjes beschermen, de rest moest er gaan stelen van de andere families,zonder getikt te worden door de 2 beschermers! De meesten families hadden rond de 100 eitjes, er was maar slechts 1 familie met 7 eitjes over, oeps! :smile:

Na ons alweer te moeten zijn gaan omkleden was het tijd voor de dropping!

De -12 vertrok als eerste en bleken niet zo ver gedropt te zijn, waarbij ze nog iets zijn gaan eten in deze gezellige stad Lokeren! Na dat speur werk, werden ze ook nog getrakteerd op een warme chocomelk om erna lekker in bed te kruipen, en verbazend wekkend bijna allemaal direct in slaap vielen :razz:

Terwijl onze jongste al sliepen waren de oudste nog lang niet terug, zij werden wel ver gedropt, na enkele verkeerde wegen te hebben ingeslagen, kwamen de in 2 groepen verdeelde +16 bijna op hetzelfde moment terug aan op het kamp, rond half 3 moest dat geweest zijn!

Onverwachts had Roel een kampvuur gemaakt, na daar wat hebben uit te zweten, en te vertellen over de vermoeiende tocht gingen ook zij rap in dromenland terecht komen! Op naar de laatste volledige dag op het kampplaats!

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie