Kamp 2010 – Dag 7

Dag 7 van het kamp weer helemaal volgens onze vaste verslaggeefster van dienst: ANNE ! (& niet Sander!)

Het was een stralende zondag, in het hartje van Lokeren. De laatste volledige dag van het kamp, die afgesloten wordt met de lang verwachte Bonte Maffia Avond!

We begonnen de dag met een familiespel, levensgroot kwartetten met hun families voor de allerlaatste keer. Onze kindjes kunnen zeer vijandig zijn ten opzichte van elkaar, kwade blikken en boze woorden waren dan ook zeker van de partij! Want het was een neck-aan-neck-race tussen de Chinese familie Yakuza en de Italiaanse familie Cosa Nostra (de mijne!!) voor de eindoverwinning. De Russische familie Bratva had het al een dag eerder opgegeven (maar toch zijn zij ook HEEL sterk) en de Amerikaanse familie Commission zou ook nog wel eens kunnen winnen. Het was uiteindelijk het ijzersterke team van de Chinese familie dat met de overwinning van dit familiespel aan de haal ging!

Na de middag was het een beetje de vuurdoop van de toekomstige leiders Brecht en Stef. Zij hadden voor onze kindjes een superspannend spel gemaakt en moesten op deze manier kunnen bewijzen dat zij binnenkort ook klaar zijn voor het echte leiderschap bij KLJ Kesselt.

Omdat het het laatste echte grote spel was hebben we de kindjes daarna eens goed onder handen genomen in de douche. Met de schuurborstel iedereen controleren om ze toch maar proper naar huis te kunnen sturen, maar vooral proper te kunnen laten feesten op onze Mega Maffia Bonte Avond!

Daarna moesten de kindjes nog eens goed repeteren voor hun optredens, want niet iedereen ging gewoon 1 dansje doen. Maar allemaal hadden ze een dansje EN een toneeltje of iets dergelijks. Een goed gevulde bonte avond dus. Rond 21u00 kon het feest beginnen!! Maar om 22u00 werd het toch al onderbroken, want zo geweldig als onze leiding is hadden we ervoor gezorgd dat er hier in Lokeren groot vuurwerk was. Jaja, speciaal op ONZE bonte avond! Maar al snel konden we verder gaan met de optredens. Dan nog een paar uurtjes shaken op de dansvloer en in de late avond – of zeggen we beter: de vroege ochtend – konden alle kindjes en hun leiders moe, maar zeker voldaan gaan slapen. Na 7 dagen lang een megatastisch geweldig groot FEEEEEEEST !

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie