Kamp 2010 -Dag 8

De laatste dag van kamp alweer :sad:.

Na een iets langer nachtje slapen, stonden we om 10h op. De leden werden wederom getrakteerd om een pittige ochtendgymnastiek en moesten daarna aan het triestige werkje beginnen dat bekend staat als koffers pakken. Deze werden in onze grote blauwe vriend geladen. Hierna was er een brunch voorzien voor alle leden met een lekkere croissant en/of een choco broodje. Na de brunch was er voor de -12 een tripje naar de speeltuin gepland en de +16 hielp de leiding met het opruimen van “ons” koetshuis.

Om 3h kwam de vrachtwagen van het verre Lanaken onze container opladen. En werden de laatste kamers gepoetst.
MAAR voordat ook maar iemand kon vertrekken moesten er nog 2 HEEL belangrijke dingen gebeuren.

1. Onze supergeweldige kookouders moesten nog in de bloemetjes  gezet worden. Dit gebeurde met veel kusjes,knuffels en een daverend applaus ! BEDANKT KOOKOUDERS !

2.De winnende maffia familie moest ook nog bekend gemaakt worden. Want na een week vol spannende spelen en toffe toneeltjes moest er nog bekend gemaakt worden welke maffia familie Lokeren mocht besteuren. hier volgt de top 4

Yakuza

Commision

Cosa Nostra

Bratva

Hierna vertrokken we allemaal samen, sommige leiding met de auto de rest van de leiding en leden met de trein. Dit verliep allemaal vlot en om 7h konden al onze kindjes weer in de armen van hun mama en papa vliegen.
Hiermee zat ons kamp er bijna op, er moest alleen nog opgeruimd worden maar enkele “dappere” +16’ers en leiding begonnen er diezelfde avond al aan !

Zo hiermee zit het erop, wij ( de leiding) hopen dat iedereen een goed kamp heft gehad en volgend jaar zeker opnieuw meekomt !

Foto’s

Share

You may also like...

Geef een reactie