Spagdag

Klant: “Voor mij een biefstuk saignant gebakken met de aardappelgratin en voor mijn vrouw de trio van zeevruchten met de gestoomde rijst alstublieft. Voor te drinken willen we graag een fles champagne en doe maar ene die ouder is dan ikzelf (‘knipoog’).”

Leiding: “meneer, dit is de spaghetti-dag van KLJ Kesselt. We hebben geen biefstuk of trio van zeevruchten, we hebben enkel een kleine spaghetti en een grote spaghetti.”

Klant: “Ow, doe dan maar 1 grote spaghetti, 1 kleine spaghetti en 2 pepsi’s alstublieft.”

Leiding: “komt er zo aan meneer.”

Zo waren meneer X en mevrouw X één van de vele koppels die zich naar de spag-dag van de KLJ begaven. Gelukkig wist de rest wel dat er enkel spaghetti verkrijgbaar was en dit was dus gerecht nummer 1 die dag.

Voor de leiding en leden was het een drukke dag. Er was het werk achter de kassa, oberen, achter de toog, spaghetti maken, spaghetti brengen, ijs scheppen, tafels opruimen, afwassen (normaal komen er Libische gastarbeiders hiervoor maar die konden om de één of andere reden niet), poetsen, etc. Na zo’n spag-dag moet ook de zaal worden opgeruimd, drank worden geteld, keuken wordt gepoetst, etc. De leiding en leden hadden hun handen dus vol.

Conclusie: De leiding van KLJ Kesselt bedankt alle leden die zijn komen helpen. We danken ook al onze sponsors (financieel en materieel) die het ieder jaar mogelijk maken om zo’n spag-dag te organiseren. Ten slotte bedanken we ook al onze klanten van dit jaar, dankzij jullie kunnen onze leden op kamp gaan. We hopen dat het heeft gesmaakt en wij zien u graag volgend jaar terug.

[imagelist id=13]

Share

You may also like...

Geef een reactie