25 september 14h – Startactiviteit !

¨Wat is KLJ? KLJ is een jeugdbeweging waar je om de 14 dagen op zondag terecht kunt voor toffe spelletjes of fijne uitstapjes (zoals schaatsen, naar de film gaan, zwemmen, bosspelen, …) ¨Voor wie is KLJ? Voor jongeren van 6 tem 18 jaar die wonen in Lafelt, Vroenhoven, Kesselt of omstreken, zij worden ingedeeld in 3 groepen: Peelkes (tot 3de leerjaar), Lowies (vanaf 4de leerjaar) en de +16 ¨ Waarom zou ik bij KLJ gaan? Je kan er met je vriendjes spelen in het weekend, bij KLJ beleef je de leukste dingen en maak je de tofste vrienden!! ¨ Hoe kan ik lid worden? Dat is heel simpel: je komt naar onze startactiviteit op 25 september 2011 in Kesselt en je neemt €30 mee, vind je het leuk dan schrijven we je in als lid! ¨ Gaan wij ook op kamp? Natuurlijk! Ieder jaar gaan wij 10 dagen op kamp, dat is 10 dagen lang plezier met je tofste vrienden! ¨ Maar wie maakt al die spelletjes? KLJ wordt geleid door 6 enthousiaste leiders die daarvoor opgeleid zijn! Je kent ze misschien al? Anouk, Babette, Lore, Thomas, Florian en Roel (onze nieuwe hoofdleider) ¨ Interesse? Woon je in Vroenhoven, Lafelt of Kesselt, hang dan een ballon aan je voordeur en dan komen wij je tussen half 1 en 2u ophalen met onze feestmobiel, woon je ergens anders dan kan je altijd zelf naar O.C. De Helle gaan! ¨ Hoe geraak ik terug thuis, ook met de feestmobiel? Neen, om 17u kunnen je mama en papa je komen ophalen aan de zaal in Kesselt. Wil je je dan inschrijven? Geen probleem, je kan je daar onmiddellijk inschrijven! ¨ Ik wil graag nog veel meer weten over de KLJ. Neem dan eens een kijkje op www.kljkesselt.be, deze website wordt zeer vaak aangepast met de interessantste nieuwtjes en de mooiste foto’s. ¨ Ik heb toch nog heel veel vragen… stuur dan een mailtje naar leiding@kljkesselt.be en de knotsgekke, toffe leiding geeft met veel plezier een antwoord op al jullie vragen!


Share

You may also like...

Geef een reactie