Verslag startactiviteit!

“Wooooooow!”, dat was de eerste gedachte van de leiding toen al die kinderen in de feestmobiel kwamen aangereden! Blijkbaar vonden alle kindjes het gewéldig. Zeker voor herhaling vatbaar dus 😉
Er waren veel nieuwe gezichten, wat ons op een totaal brengt van 30 Peelkes en Lowies. Nu is het natuurlijk afwachten of zij ook échte KLJ’ers worden… Vergeet jullie dus zeker en vast niet in te schrijven voor het nieuwe jaar! 🙂

We begonnen de startactiviteit met enkele kennismakingsspelletjes (“Allen die…”, “Citroen Citroen”, … ).
Daarna werden de groepen opgesplitst in de Lowies en de Peelkes. Dit is nieuw vanaf dit jaar omdat we heel veel leden hebben! (Joepie!) De Lowies gingen naar de kip voor een spannend, avontuurlijk spel, terwijl de peelkes fijn aan de joenit bleven om het ‘eierspel’ te spelen. Doel? In de zandbak zoveel mogelijk eitjes zoeken, waarin kleine maar superleuke spelletjes in verstopt zaten. Helaas was het nog al moeilijk om de eitjes te vinden, omdat ze iets te diep verstopt zaten… Iets te enthousiast geweest, Anouk? 🙂
Onze Maxies vertrokken met de fiets (sportief dat ze zijn!) richting Maastricht voor een stadsspel. Dankzij de weergoden was ook dit een groot succes!

Share

You may also like...

Geef een reactie