Bosspelen 23/10/2011

Dag KLJ’ertjes!
Gisteren gingen de peelkes en de lowies het bos van Gellik onveilig maken, zowel letterlijk als figuurlijk! 🙂
Onze peelkes kregen een brief van de “bosjesman van Gellik”:
Beste peelkes,
Hier een briefje van de bosjesman van Gellik. Ik heb een groot probleem en ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. In mijn bos zitten namelijk enkele verdwaalde dieren. De bedoeling is dat jullie elk dier één voor één veilig naar zijn kamp brengt. Nu is er wel één groot probleem.. de Jager! Deze sluipt rond in het bos en wilt de dieren doodschieten. Als jullie gevangen worden, is het dier helaas dood..
Doe goed jullie best, ik reken op jullie.
Met vriendelijk groeten,
de bosjesman van Gellik
Onze peelkes hebben hun taak goed uitgevoerd! :-)
De lowies trokken diep het bos in voor het enige, echte… levende weerwolvenspel! De bedoeling is om alle weerwolven te doden zodat het dorp kan overleven. Ook onze lowies waren weer sterk en dapper genoeg om te winnen tegen de weerwolven.
Tot de volgende keer!Share

You may also like...

Geef een reactie