Dorpsspel & kakspel/eilandenspel

Hier zijn we weer! Afgelopen zondag hebben onze -12’ers weer een super-mega-toffe-activiteit gehad 🙂
De Lowies mochten, op eigen houtje, als echte fotografen het dorp in. Doel? De meest coole, gekke, originele foto’s maken! Enkele voorbeelden: een foto met de hond van thomas, een foto met een levend konijn, een foto met een lid van de +16, een foto waarop jullie doen alsof jullie een gezin zijn die aardappelen eten en noem maar op! Het resultaat zien jullie binnekort bij de foto’s 😉 Aan u de keuze wie er het meest origineel was! Onze Peelkes gingen met een oude onderbroek op het hoofd richting de kerk, voor het enige echte KAKSPEL. Als ze getikt werden met choco op hun vinger, moesten ze dit op hun onderbroek uitvegen. Resultaat? Plakkende haren (hé Sophie), plakkende handjes (hé Britney) en bruine gezichtjes! (hé Yannick). Hierna vertrokken we terug naar de Joenit voor “deel 2”: het eilandenspel. Hier moesten ze naar verschillende eilanden zwemmen (Neem dit maar letterlijk: wat een regen!!!) en enkele opdrachten, zoals dansen, de namen van de -12-leiding geven, hanengevecht,.. uitvoeren. Proficiat aan de groep van Tessa, zij waren onze terechte winnaars! Na het allerlaatste spelletje ‘trek-zoveel-mogen-kinderen-uit-de-kring’ was het alweer tijd om naar huis te gaan. Maar niet getreurd.. over 2 weekjes zien we jullie terug!
Tot dan 😉
P.S.: vergeet jullie stevige schoenen én regenjas niet als we naar het bos gaan!

Share

You may also like...

Geef een reactie