Krantje januari 2012

Lieve KLJ’ertjes,

Ten eerste willen wij namens de leiding jullie en jullie familie hele fijne feestdagen en het allerbeste voor het jaar 2012 toewensen. Voor ons was 2011 een geweldig jaar, mede dankzij jullie! Hopelijk kunnen we dit ook in 2012 waarmaken. ☺

We eindigden het jaar 2011 met het bezoek van Sinterklaas en een kerstfeestje. Sinterklaas bracht ons véél snoep en enkele grappige verhaaltjes over onze leden. Op het kerstfeestje vlogen de kerstballen in het rond en waren onze lowies in topvorm tijdens de ruiltocht. Jullie kunnen de verslagen nalezen op onze site.

Ook hebben we nog een mededeling over onze volwassen begeleider Ben. Hij vertrekt volgend jaar voor zijn laatste jaar graduaat orthopedagogie voor drie weken naar Peru, in functie van zijn eindproject. Samen met vijf medestudenten gaat hij in de sloppenwijken van Ayacucho werken met weeskinderen en kinderen met een geestelijke en/of fysieke beperking (activiteiten doen, therapieën opzetten,…). Zij gaan ook het lokale personeel ondersteunen door te helpen met het opstellen van dossiers. Het kost natuurlijk geld om dit project ter plaatse op te zetten. Daarom organiseerden zij een wafelverkoop en met de opbrengst hiervan kunnen zij hun project ter plaatse realiseren. Als KLJ hebben wij een hoeveelheid wafels aangekocht om hen te steunen. Deze geven wij dan aan onze lieve kindjes tijdens de activiteiten. Wij wensen Ben heel veel succes met het project!

Groetjes en tot in 2012,

de leiding

—————————————————————————————————-

AGENDA JANUARI 2012: 

zondag 8 januari – Film – 13u15 aan de Joenit

 →Peelkes & Lowies: we gaan naar de film in Lanaken!

 Praktisch: We spreken af om 13u15 aan de Joenit. We vragen

 enkele ouders om te rijden naar Lanaken. We spreken terug af

 rond 16u15 aan de filmzaal in Lanaken.  Ook vragen we enkele

 ouders om te halen.

 Meebrengen: 4euro (film + snoep)

zondag 22 januari  – Schaatsen – 13u15 aan de Joenit

 →Peelkes & Lowies: we gaan schaatsen in schaatsbaan de

 “Schaverdijn” te Hasselt

 Praktisch: We spreken af om 13u15 aan de Joenit. We vragen

 enkele ouders om te rijden naar Hasselt. We spreken terug af

 om 16u30 aan de schaatsbaan in Hasselt. Ook vragen we enkele

 ouders om te halen. Rond 17u00 zijn we dan terug aan de Joenit

 Adres: Gouverneur Verwilghensingel 13, 3500 Hasselt

 Meebrengen: 3euro

 Opmerking: Onze aspirant-leiding komt mee schaatsen, vermits

 sommige van de leiding met examens zitten.

Share

You may also like...

Geef een reactie