Karten (14/1/2011)

Karten

dat is karten

met karts.

zonder karts

zou het gewoon

wandelen zijn

op een kart-baan

en dat

is zonde van de karts

Jawel hoor, deze zaterdag ging de +16 met (leiding) nog eens de (kart-)banen onveilig maken. Het excuus “ik heb geen rijbewijs!!!” is hier niet geldig, je moet gewoon 16 jaar of ouder zijn (daarom gingen we ook met de +16). We willen wel even melden dat karten ‘gewoon’ gas geven, af en toe eens remmen en sturen naar links en rechts is. Dit neemt echter niet weg dat het best vermoeiend is :grin:.

Na het karten gingen we even eten bij de uitermate-calorie-gebalanceerde McDonalds. Van karten krijgt men immers honger en hamburgers aan 1 euro; We zijn toch niet gek! (of was deze slogan van iets anders?). Na deze gastronomische uitstap van ruim 4 uur bij kaarslicht, gingen we nog even ene drinken in het Streutje in Boorsem. Hier sloten we de avond gezellig af!

Ouders of leden die geïnteresseerd zijn om zelf eens te gaan karten vinden op deze link alle info die ze nodig hebben.

dsc_0008

Picture 1 of 21

 

Share

You may also like...

Geef een reactie