Peelkes: Ganzenbord + Reclamespel / Lowies: Maffiaspel + Levend “Het Dorp”

Hallo!

Gisteren was het alweer de voorlaatste activiteit voor de -12!
Daarom stond er gisteren heel veel op het programma. 🙂

Voor de peelkes was er een groot ganzenbord voorzien. Ze moesten allerlei opdrachten en vragen oplossen om voor het snelst bij de finish te geraken. Na dit spel was er het enige echte ‘Reclamespel’. Er hingen overal reclame-folders op die ze zéér goed moesten bekijken, want ook hier kregen ze telkens een vraag over. De groep van Sofie heeft dit heel goed gedaan, proficiat!

De lowies trokken het dorp in voor een spannend dorpsspel. Hierna mochten ze het leukste-KLJ-spel-aller-tijden spelen, namelijk ‘Het Dorp’!. Deze keer had Thomas het nog leuker gemaakt, door ‘Het Dorp’ in de levende versie te spelen.

Tot over 2 weken, in de Valkenier! (13 mei)

De leiding

 

Share

You may also like...

Geef een reactie