Kamp 2012 – Dag 1 : Aankomst -12

VERSLAG DAG 1: 2 AUGUSTUS 2012
Om 12u00 was het eindelijk zover: de aankomst van de -12 in Vollezele! Na een lange treinrit die zeer goed verlopen is, ondanks de vele malen overstappen, konden ze eindelijk naar de kampplaats.
Toen ze aankwamen kregen ze direct een opdracht.

Ze moesten namelijk hun koffers gaan zoeken, die helemaal verspreid over het terrein lagen.  Zo konden ze het terrein voor de eerste maal verkennen.
Na de boterhammetjes werden de regels, afspraken én het kampthema uitgelegd. Het kampthema van dit jaar is ….. OLYMPISCHE SPELEN! Als introductie in het kampthema mochten ze toga’s knutselen in de kleur van hun groep (geel-rood-groen-blauw).
Na deze introductie mochten de 4 kampgroepen het tegen elkaar opnemen in “de olympische spelen”.

Elke dag wordt er een spel gespeeld in deze 4 groepen, zodat we op het einde van het kamp één winnaar hebben! Na een heerlijk bord spaghetti was het (helaas?) tijd voor iets minder “heerlijks”… DE DOOP!
Het doel hiervan is om een échte KLJ’er te worden. Dit kan natuurlijk niet zomaar… Na vele potten choco / hagelslag / pindakaas / gelei / pesto / mayonaise / ketchup /… zijn Aya, Noa, Merle & Tessa dus officieel een KLJ’er! J Kijk zeker naar de foto’s voor het leuke resultaat.

 

Share

You may also like...

Geef een reactie