Dagje @ Pietersheim (Peelkes + lowies)

Yes, vandaag gingen we met z’n allen naar het (koude) BOS!
Op de planning stonden 3 grote spellen. Het eerste spel was het beroemde EITJESSPEL. Er waren 3 teams die eitjes bij elkaar moesten gaan pikken. Sommige teams waren zelfs zo goed dat er één team maar 3 eitjes overhield tegen het einde van het spel. 🙂
Daarna gingen we het enige echte SHIT-SPEL (oeps!) spelen. Dit spel, wat we wel eens op kamp spelen, is het enige spel waarin men het woordje shit mag gebruiken. Als laatste leuke activiteit waren er 3 leden VERSTOPT in het bos. Alle andere kinderen moesten deze leden in een bepaalde rangorde gaan zoeken: als eerste moesten ze Soldaat Sarah zoeken, daarna Sergeant Noah en ten slotte Kolonel David. Na een lekkere, warme CHOCOMELK (of een ijskoude cola, brrrrr) en nog even een tussenstop in de speeltuin, was het alweer tijd om naar huis te gaan… (*ooooooooh*)
Tot over 2 weekjes!

 

Share

You may also like...

Geef een reactie