Fietskippen + Smurfenspel

Dag beste smurfjes en fietskippetjes,

Op zondag 30 september kwamen onze smurfjes (peelkes) en de sportievelingen (lowies) samen voor alweer een leuke namiddag op de KLJ.ย Onze lowies trokken met hun fiets richting de “Kip”. Deze keer gingen we niet naar de kip van Kesselt, maar wel naar die van Vroenhoven ๐Ÿ™‚ย Daar moesten ze kampen bouwen en het tegen elkaar opnemen in verschillende teams om de KLJ-vlag te bemachtigen. Het winnende team was het team van Maarten & co, hoera! ๐Ÿ™‚ Kijk zeker en vast naar onze leuke foto’s onderaan dit verslag (hรฉ Chanoe ๐Ÿ˜‰ )

Onze peelkes waren goedgesmurft en speelden het enige echte smurfenspel. Met Brecht & Anouk smurften ze een superleuke smurfendag! ๐Ÿ™‚ Aan jullie om samen met de peelkes het geheime smurfenschrift te ontcijferen ๐Ÿ˜‰

Tot volgende week! (14 oktober 2012)

De leiding

Share

You may also like...

Geef een reactie