Weerwolven in het dorp / Ladderspel

Dag lieve kindjes & ouders,

Vandaag was het een waaierige dag op de KLJ, Brrrrrrr! De peelkes speelden het bekende “Ladderspel”. De bedoeling was om bovenaan de ladder met namen te geraken, door elkaar uit te dagen en zo plaatsen te winnen in de rangorde. Merle was een krak in drink-om-het-snelst-een-glas-water-leeg, terwijl Aya dan weer zeer goed was in hardlopen. Ook Jaak was een sterke kandidaat, want hij was zeer snel in het stoelenparcours.

Onze lowies maakten kennis met een nieuw, supercool spel (dat ze waarschijnlijk nog uuuuuuren gaan willen spelen!). Het kwam erop neer dat ze elkaar moesten rammen (vandaar de vuile kleren en misschien ook blauwe plekken… sorry ouders!) om zo bij de koning te geraken.  Na veel actieve spelletjes, speelden ze om af te sluiten “weerwolven in het dorp“. Het was weer een superleuke namiddag!

Tot over 2 weekjes,

De leiding

Share

You may also like...

Geef een reactie