Dorpsspel (lowies) + Pisquiz (peelkes)

Het was weer een toffe dag vandaag! Onze peelkes speelden de enige echte pisquiz. Wat houdt dit in? Er zijn 5 rondes: de vraag-ronde over one direction, de KLJ-ronde, de dans-ronde, de zing-ronde en de uitbeeldronde. Telkens als ze een antwoord juist hadden, kregen ze een punt. Hadden ze het fout, moesten ze een half bekertje water drinken. Gevolg? Iedereen moest naar het toilet! Natuurlijk mocht dit niet zomaar en moesten ze in ruil daarvoor punten afgeven Ên een opdracht doen! De groep van Sara, Merle, Sophie & Naomie had het spel gewonnen, proficiat Dames! 🙂

Onze lowies speelden een dorpsspel. Ze moesten allerlei opdrachten uitvoeren zoals eieren verzamelen in het dorp, een rug vol handtekeningen laten volkribbelen, een mummie maken, enzovoort. De verliezers kregen een doop van eieren, wat natuurlijk voor hilarische taferelen zorgde 🙂

Tot de volgende (en helaas ook de laatste) activiteit van dit KLJ-jaar,

De leiding

Share

You may also like...

Geef een reactie