OPROEP: vervoer (voor de activiteit van 2 november)

Beste ouders & leden,

Zoals jullie weten zal er op zaterdag 2 november een extra activiteit doorgaan. Onze halloween activiteit gaat door op verplaatsing. (Bilzen) Wij willen dus vriendelijk vragen of enkele ouders zouden willen rijden. Jullie mogen altijd iets laten weten om te brengen en/of te halen op leiding@kljkesselt.be. De leiding zal zelf ook rijden.

De uren blijven nog steeds hetzelfde: iedereen moet om 19u00 aan de joenit zijn. Voor de LOWIES duurt de activiteit tot 22u00 en voor de MAXIES -16 duurt de activiteit tot de volgende zondagochtend om 11u00.

Alle kinderen mogen zich VERKLEDEN (in het thema van Halloween!) & 1 euro meenemen.
Voor de MAXIES -16, die blijven slapen, moeten ze natuurlijk een luchtbed/slaapzak/kussen/… meenemen.

Tot zaterdag!
De leiding

Share

You may also like...

Geef een reactie